2010-11-14
 23:22:31

Inspiration

2010-11-11
 20:36:37

AKON

Akon är en av mina absolut favorit artister! Hans musik är bara så underbar! Det finns knappt något låt som inte är bra. Jag har lyssnat på honom väldigt länge, och allt är i toppklass. r kommer en gammal going.

..



(Det är ju inte till ett minus att han ser väldigt bra ut)

..


2010-11-10
 21:03:44

Vintern är kommen!

Javisst är det inte vintern som tittat fram! Alla är så negativa, vintern med snö är faktiskt mysig tycker jag. Visst hade det var skönt med sommar året om, men låt oss vara realistiska, det kommer aldrig hända i Sverige. Hellre snö än blåst och regn, eller har jag fel? Jag hade nog inte klarat mig utan lite snö tror jag.

..


Idag har iallafall jag och en vän till mig konsumerat den första glöggen, pepparkakorna och julmusten för året, samt haft tänt värmeljus och myst hela eftermiddagen och kvällen, hur mysigt som helst!

..



2010-11-10
 20:56:24

The Carrie diaries

Jag antar att ni nu är nyfikna om vad jag tyckte om boken? Om jag skall vara ärlig, den var inte alls vad jag förväntade mig. Man fick ingen känsla av att det vad sex and the city Carry man följde. Det var en besvikelse, tyvärr! Dock hade jag velat ha en film om när de fyra tjejerna träffar varann. Kan man kanske skicka ett brev till skaparna och fråga detta? Visst håller ni med mig?

..


..


2010-11-09
 18:42:54

Tekniken att plugga

 

Konstigt är det väl att så fort man behöver sätta sig ner och plugga, då kommer man på att allt annat är roligt? Som till exempel, hur mycket tycker jag om att diska? Inge vidare över huvudtaget, men hör och häpna, när det står plugg på schemat så är det minsann väldigt viktigt, till och med så viktigt att man absolut inte kan vänta en sekund till med att göra det. Det samma gäller även städa, skriva ut och rama in kort, gå och handla mat, rensa garderoben, ja ni fattar? Väldigt underligt! Just nu är ett sådant tillfälle, jag har prov i morgon, har suttit och pluggat en liten stund, efter att ha handlat mat, städat, kollat för mycket på facebook osv. Och nu sitter jag återigen vid datorn. Inte bra överhuvudtaget. Någon som har ett botemedel till detta underliga beteende? Mejla gärna mig!

..

 

Denna bilden påminner faktiskt väldigt mycket mig själv, och hur mycket jag har att göra..

..

2010-11-08
 02:06:46

Irriterande

För att fatta mig någorlunda kort, visst är det säkert bra att flygstolarna
går att luta tillbaka, för att få sig en god och bokstavligt talat, en tillbakalutad
flygresa, mysigt visst, men du har möjligtvis inte tänkt på den stackars saten
som sitter bakom dig? Som måste ha ett ryggstöd i knät och ditt bakhuvud upp
i ansiktet? NEJ, det har du inte tänkt på! Eller så är du bara så idiotiskt egoistisk
att du inte bryr dig om det.. Vet hut!

,,,

,,,



,,,


More love to the people, Johanna for president!

,,,